4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Cinsel istismar davası başladı

CİNSEL İSTİSMAR DAVASI

Samsun'da evli olan kız arkadaşını zorla öpmeye kalktığı iddiasıyla 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

Gazi Devlet Hastanesi önünde tanıştığı evli olan Ş.A. (31) adlı kadınla 9 ay arkadaşlık yaptıktan sonra evine gidip, zorla öpmeye çalıştığı ve beline sarıldığı iddiasıyla tutuklanan M.Ö.'nün (26) yargılanmasına başlandı.

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, "basit cinsel saldırı, konut dokunmazlığını ihlal etme, mağdurun beden ve ruh sağlığını bozacak şekilde cinsel saldırı" suçlarından hakim karşısına çıkan M.Ö., hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ş.A. ile 9 aydır arkadaş olduklarını, telefonla görüşüp mesajlaştığını, evine gittiğini ancak zorla öpmeye kalkışıp cinsel saldırıda bulunmadığını savunan M.Ö., suçlamaları kabul etmedi.

Ş.A. ise M.Ö. ile arkadaşlığını doğrulayarak, "Bir cahillik yaptım ve bu yüzden eşimden ayrıldım. Yuvam yıkıldı. 9 aydır arkadaştık. Mesajlaşıyorduk. Olay günü evime geldi ve beni tehdit etti. Belime sarılıp, öpmeye çalıştı. Mutfaktan aldığım bıçakla kendimi korudum. Yardım isteyince kaçtı. Sonuna kadar şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

Sanık avukatı Kamil Aral, olay sonrası Samsun OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nden alınan Ş.A.'nın olay nedeniyle ruh ve beden sağlığının bozulduğuna dair raporu kabul etmedi. Avukat Aral, Ş.A.'nın bu olaydan önce de depresyon ilaçları kullandığını ileri sürerek, mahkeme heyetine bu konuda reçete ve rapor ibraz edip, araştırılmasını istedi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2010 Salı 15:12:01
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 16:23:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?