2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çocuğu vurdu, "sarhoştum" dedi

7 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU VURAN ZANLIDAN

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ilk duruşmasında kendini savunun Necmettin C., "Olay akşamı aşırı derecede sarhoştum. Tabancayla birkaç el havaya ateş ettiğimi hatırlıyorum. Yaptığım atışlardan birisi mağdur çocuğa denk gelmiş. Olaydan dolayı üzgünüm" dedi.

Necmettin C.'nin babası Bekir Ahmet C., duruşmada tanık olarak ifade verdi. Olay günü bir birahanede oturduğunu ileri süren Bekir Ahmet C., "Oğlum yanıma geldi. Sarhoş olduğunu fark ettim. Hadi eve gidelim diye söyledim. Daha sonra onu eve gönderdim. Ben kendim biraz açılalım diye sokakta dolaşırken eşim telefonla arayarak, oğlumun söylediklerimden üzgün olduğunu ve tekrar sokağa çıktığını, beni aramaya gittiğini söyledi. Daha sonra kendisiyle karşılaştım. Biraz benim gerimde yürürken silah tetik sesleri

duydum. Baktığımda elinde tabanca vardı. Yerine koy diye uyardım. Tabanca ateş almadığı için de rahatladım. Daha sonra peş peşe silah sesleri duydum. Oğlumun tabancayla ateş ettiğini anladım. Ancak, sırtım dönük olduğu için nasıl ateş ettiğini göremedim. Muhtemelen havaya ateş etmiş olabilir. 'Ne yapıyorsun' diye kendisine kızdım. Ondan sonra kendisi kaçtı. Yaralanma olayından haberim yoktu" diye konuştu.

Oğlu ölümden dönen Miraç Okuyucu, "Olay akşamı eşim ve çocuklarımla birlikte Sevgi Kafe'den evimize dönüyorduk. Kefeli Bulvarı'nı geçtiğimiz bir sırada 5-6 el silah sesi duyduk. Daha sonra nerden geldiğini anlayamadığım bir kurşun arabamın camına denk geldi ve cam kırıldı. Arka koltuktaki oğlum Bengihan kafasından yaralandı. Hastaneye götürdüm ve tedavisi yapıldı. Olaydan dolayı sanıktan şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Anne Gülay Okuyucu da sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi ve cezalandırılmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 14:09:00
Güncelleme :9 Ekim 2009 Cuma 15:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
keskin IP: 92.75.71.xxx Tarih : 10.10.2009 01:03:12

ALLAH ACIMIS O YAVRUYA -IYIKI BIRSEY OLMAMIS-AMA O SARHOS HAK ETTIGI CEZAYI ALMALIKI  DIGER GÖZÜ DÖNMÜS PISLIKLEREDE ÖRNEK OLSUN-ICIP TABANCAYLA ATES ETMEYI GÖRSÜN AMA NERDE BURASI TÜRKIYE -YAPANIN YAPTIGININ YANIANA KAR KALAN BIR MEMLEKET MAALESEF-TEKRAR GECMIS OLSUN ALLAH BU SAPIKLARDAN MILLETIMIZI KORUSUN