5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Çocuk Korosu sezonu kapadı

Samsun'da, son olarak Atatürk Kültür Merkezi'nde sezonun son konserini gerçekleştiren Gazi Belediyesi Türk Sanat Müziği (TSM) Çocuk ve Gençlik Korosu, düzenlenen programda pasta keserek sezonu kapattı. 

Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ın da katıldığı yemekte bir konuşma yapan koro şefi Vehbi Tezcan, zor bir sezon geçirdiklerini ve bu zorlukları doyumsuz konserlerle aştıklarını söyleyerek koro üyelerini kutladı. Çocuklarını mutlu günlerinde yalnız bırakmayan velilerin kendi hazırladıkları yemeklerin ve tatlıların ikram edildiği toplantıda, koro üyesi çocuklarla ve gençlerle yakından ilgilenen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, kültürel etkinliklere her zaman destekçi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyleyerek gerçekleştirdikleri konser için koristlere teşekkür etti. 

Daha sonra üzerinde konser fotoğrafının bulunduğu pastayı çocuklarla ve koro şefi Vehbi Tezcan ile birlikte kesen Başkan Kaldırım, önümüzdeki sezon da aynı başarıyı beklediklerini söyledi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 01:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?