2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çocuk yuvasında sünnet şöleni

Samsun'da Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan 10 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.


İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla sünnet ettirilen çocuklara yuvada düzenlenen şölen öncesi, konvoyla şehir turu attırıldı. Vatandaşlara el sallayarak mutluluklarını paylaşan çocuklar, şehir turu attıktan sonra yuvada düzenlenen eğlenceye katıldı. Çocuklar için çeşitli gösteriler ve eğlenceler gerçekleştirildi. Etkinlikte gelinlik giyen kız çocukları ile sünnet olan çocukların dansı beğeniyle izlendi. Müziklerle oyun oynayan çocuklar, gönüllerince eğlendi. Sünnet olan çocuklara çeşitlihediyeler verildi.


Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası Müdürü Recep Dizdar, "Hepimiz bir aileyiz. Bir aile hüznü de, sevinci de hep beraber paylaşır. Erkek çocuklarımız sünnet oluyor. Çocuklar okula başlamadan 6 yaşında sünnet yaptırıyoruz. Her yıl geleneksel olarak bunu sünnet programı gerçekleştiriliyor. Bu yıl 10 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. İl Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Necmettin Aygün, yuvada kalan bütün çocuklara aile ortamının sağlandığını
kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 19:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?