6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çocuklara bale gösterisi

Samsun İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Süleyman Yançotaral Çocuk Yuvası'nda 'Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla düzenlenen 'Kadın Olmak' konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren çocuklara ödülleri verildi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Samsun Çocuk Yuvası ve Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği'nce 1 ay önce başlatılan 'resim ve kompozisyon yarışması' sona erdi. Süleyman Yançotaral Çocuk Yuvası'nda düzenlenen ve İl Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Çelik, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Çiçek ile çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde çeşitli gösteriler sunuldu. Maggie Çikovani'nin bale gösterisi ile yuvada kalan çocukların dans gösterisi davetliler tarafından beğeniyle izledi.


8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla özellikle kız çocuklarının kadın olmaktaki zorluklarını ve özgür iradelerini geliştirmeye çalıştıklarını söyleyen İl Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Çelik, "İlerleyen zamanlarda kız çocuklarımız evlenerek aile geçindirecekler ve birey olmanın bilincini daha iyi anlayacaklar" dedi. Daha sonra, 'Kadın Olmak' konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye çocuklara ödülleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2008 Cuma 22:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buse IP: 88.227.254.xxx Tarih : 21.06.2008 15:59:37

bence güzel diyenler öyle desinler ama ben bayıldım