2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Çocuklara süt vaadi'

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, 'sosyal belediyecilik' adına Atakum'daki tüm çocuklara bedava süt dağıtacaklarını söyledi


Burma, Çatalçam Güzelyurt Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. Burma'ya, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Atalay, Altınkum Belediye Başkanı Cemal Gülhan, Çatalçam Belediye Başkanı Osman Çavuş ve partililer eşlik etti. Atakum'a katılan beldelerde vatandaşların hizmet endişesi içerisinde olduğunu belirten Metin Burma, yeni dönem ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi.


Yeni beldelere yönelik önemli çalışmalara imza atacaklarını altını çizen Burma, "Atakum'a katılan yeni beldelerimize yönelik çalışmalarımız var. Öncelikle, bu bölgelerde sosyal belediyecilik anlayışını hayata geçireceğiz. Küçük sanayi bölgeleri kuracağız. Bu sayede, Altınkumlu, Çatalçamlı vatandaşlarımız küçük bir tamirat için 30-40 kilometre yol kat ederek, Samsun'a gitmek zorunda kalmayacak.

Ayrıca, sağlık ve eğitim hizmetlerinde de görev bölümü yaparak her bölgemizde kaliteyi artırmak için çalışacağız. İçerisinde sinema, tiyatro gibi sosyal ihtiyaçları karşılayan merkezler kurarak, gençlerimize, kadınlarımıza yönelik faaliyetleri hayata geçireceğiz" dedi.


Çatalçam bölgesinde tarıma ve hayvancılığa dönük projelerinin olduğunu da açıklayan CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Metin Burma, her çocuğa süt dağıtacaklarını, bu sayede hem sağlıklı bireylerin yetişmesine hem de bölgedeki hayvancılığın gelişmesine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 13:50:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?