6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Çok amaçlı hizmet binası

Gazi Belediyesi, üst mahallelerin çehresini değiştirecek projelerden biri olan Çok Amaçlı Hizmet Binası'nı hayata geçiriyor. 

Göreve geldikleri günden bu yana özellikle beldenin bulvar üstü ve bulvar altı mahallelerinde var olan hizmet ve imkan dağılımını dengeleme yönünde önemli adımlar attıklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, “Bulvarın üstü dediğimiz mahallelerimiz merkezde bulunanlar kadar şanslı olamamışlar. Hizmetlerin bir çoğu merkezdeki mahallelerle sınırlı kalmış. 4 yıl önce göreve geldiğimizde bunun farkındalığıyla projelerimizi ürettik ve hayata geçirdik” dedi. 

Yakında hizmet vermeye başlayacak olan (ÇAGEM) Çok Amaçlı Gençlik Merkezi'nden sonra Yaşar Doğu Mahallesi'nde Çok Amaçlı Hizmet Binası'nı vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Süleyman Kaldırım, “Önce insana hizmet düşüncesiyle devam ettiğimiz yolda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve beldemizde kalıcı olacak olan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yapımına başladığımız 4 katlı Çok Amaçlı Hizmet Binası da bunlardan biri. Belediyemizin hizmet birimlerinin, emlak vergi bürosunun, kadınlara yönelik eğitim birimlerinin, gençlere yönelik bilgisayar destekli bilgi evinin, muhtarlık ve idare bürolarının yer alacağı hizmet binası, burada yaşayan vatandaşlarımızın hayatını biraz daha kolaylaştıracak imkanları sağlayacak” diye konuştu. 

Başkan Kaldırım, “Durmak yok, yola devam” diyerek beldenin çehresini değiştirecek projelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 18:26:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?