2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Çolak ile Dilmen Borsan'ın yeni yüzü

TANJU ÇOLAK İLE RIDVAN DİLMEN BORSAN İÇİN BULUŞTU

Futbol dünyasının iki ünlü ismi Tanju Çolak ile Rıdvan Dilmen, sektöründe Türkiye'nin önemli markalarından olan ve 40 ülkeye ihracat yapan Borsan Grup'a bağlı Borsan Elektrik'in 2010 yılı ürün tanıtım yüzü olacaklar.

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, marka oluşturmanın, fabrika kurmaktan daha zor olduğunu ve uzun bir süreç gerektirdiğini belirtti. Ölmez, "Grubumuzun en eski şirketi olan Borsan Elektrik, 25 yıldır teknolojiye, kaliteye ve insan kaynaklarına yatırım yapmanın yanı sıra markalaşmaya da bugüne kadar 15 milyon lira harcadık. Bundan sonra da bu harcamalarımız artarak devam edecektir. Ulusal bir marka oluşturmak, uzun soluklu bir iş ve büyük yatırımlar gerektirir. 2010 yılında hem Borsan Kablo için hem de Borsan markalı tüm elektrik malzemeleri için Türkiye'nin en çok tanınan iki yüzünü seçtik. Bu seçimin iyi bir kombinasyon olduğunu düşünüyorum. Çünkü, bizim ürünlerimiz enerjiyi ile gücü taşıyan ve simgeleyen ürünlerdir. Sporcu da enerji ve gücü simgelemektir. İyi bir çalışma yaptık. İnanıyorum ki, bu reklam filmi, 2010 yılına damgasını vuracak. Bu reklamlar, tüm tv kanallarında yer alacak, sektör dergileri ve gazetelerde de yayınlanacak" dedi.

Bu arada "Devler Ligi"ndeki tartışmalarıyla gündeme gelen Tanju Çolak ile Rıdvan Dilmen, Borsan Grup'a bağlı Borsan Elektrik'in reklamı çekimleri sırasında aralarındaki buzları da eritmiş oldu.

TANJU ÇOLAK İLE RIDVAN DİLMEN BORSAN İÇİN BULUŞTU
TANJU ÇOLAK İLE RIDVAN DİLMEN BORSAN İÇİN BULUŞTU
TANJU ÇOLAK İLE RIDVAN DİLMEN BORSAN İÇİN BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 10:48:00
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 17:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?