4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Çöp evden 5 kamyon çöp çıktı

ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

İlkadım Belediyesi Zabıta Ekipleri, Zeytinlik Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi'nde oturan yaşlı kadının evinden 5 kamyon çöp çıkarttı.

Mahalle sakinlerinin "Evden çok kötü kokular geliyor" diyerek yaptığı şikayet üzerine harekete geçen belediye ekipleri, 74 yaşındaki Ayşe Gül isimli yaşlı kadını evden çıkartıp, evin içerisinde biriken

çöpleri kamyonlara yükledi. 6 zabıta, 12 temizlik işçisi ve 4 Çevre Koruma Müdürlüğü'nden oluşan toplam 22 kişilik ekip, evde biriktirilen çöp yığınları 5 saatte anca çıkarabildi. Temizlik personelinin bir hayli zorlandığı çöp evde, yaşlı kadın çöpleri satmak için evinde biriktirdiğini söyledi. Pis kokundan dolayı çalışmakta zorlanan ekipler, evin temizlenmesi için saatlerce uğraştı. Çöplerin kamyonlara yüklenmesinin ardından Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekiplerince ev ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Zabıta Amiri Şeref Sarı, "Temizlik İşleri, Çevre Koruma ve Zabıta Müdürlüğü iş birliği ile toplam 22 kişilik ekiple çöp evden 5 kamyon çöp çıkarttık. Ekiplerimiz, çöp evin boşaltılması konusunda bir hayli zorluk çektik" dedi.

ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
ÇÖP EVDEN 5 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 15:43:05
Güncelleme :26 Ağustos 2010 Perşembe 15:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?