2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Coşkundere takımının başında

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, 3 günlük ayrılıktan sonra tekrar takımın başına döndü.


Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da, Karşıyaka maçından sonra istifa eden teknik direktör Ercüment Coşkundere, Başkan Fuat Köktaş'la yaptıkları görüşmeler sonucunda takımın başına geri döndü. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan çalışmada teknik ekibiyle takımın başında idmanı yöneten Ercüment Coşkundere, tesislere gelen 100'e yakın taraftarın sevgi gösterileriyle karşılaştı. Taraftarlar tezahürat eşliğinde yanlarına çağırdıkları Coşkundere ve ekibine çiçek verdi. Aynı sevgi gösterisini Başkan Fuat
Köktaş'a gösteren taraftarlar, Başkan Köktaş'tan Güngören Belediye maçına gitmek için otobüs istediklerini söyledi.


Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu, teknik direktör Ercüment Coşkundere ile yaptıkları görüşmede takımın kendilerine ihtiyacı olduğunu, aynı zamanda da kendisinin Samsunspor gibi bir takımın başında olması gerektiğini belirttiklerini ve şu anda Ercüment Coşkundere ve ekibindeki hocaların tekrar takımın başında olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Köktaş, olması gereken bir gelişme olduğunu ve ortada abartılacak bir gelişme olmadığını vurguladı.
İdmandan sonra kendi odasında basın mensuplarına teknik ekibi ile beraber açıklama yapan teknik direktör Ercüment Coşkundere, "Pazar günkü maçın skoru ne olursa olsun ben ve ekibin istifa etme kararı almıştık. Bu kararımızı almamızdaki neden, Samsunspor'da kurumsal yapı içerisindeki hiyerarşik düzenin ve görev tanımlarının birbirine karmaşık olmasıydı. Biz bunu sayın başkanımızla paylaştık. Başkanımız bize gerekli organizasyonun yapılacağını ve görevimize devam etmemizi istedi. Yaşadığımız sıkıntılar çözüldü. Sözleşmemiz Mayıs 2009 yılında bitiyor ve biz de bu zamana kadar görevimizin başındayız. Bu gelişen zaman içerisinde bizi bağrına basan taraftarımıza, değerli büyüklerimize, dostlarımız, sivil toplum örgütlerinin değerli başkanlarına ekibim adına özellikle teşekkür ediyorum. İnşallah verilen bu desteği haklı çıkarırız. Bundan sonra her şeyi zaman gösterecektir" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 18:17:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?