4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Damla öldü, maganda kayıp!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, düğünde havaya ateş açılması sonucu başından vurulan 8 yaşındaki Damla Karadağ, 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre 8 yaşındaki Damla Karadağ, annesi hemşire Aytürk Karadağ ve özel bir şirkette müdür olan babası Arif Karadağ ile birlikte İstanbul'dan gelerek Aşağıçinik beldesinde bir yakınlarının düğününe katıldı.

Düğünün ilerleyen saatlerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişilerce havaya ateş açılmaya başlandı. Arkadaşlarıyla oynayan Damla Karadağ, magandalardan birinin tabancasından çıkan merminin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

Anne ve babası yerde yattığını fark etikleri küçük Damla'yı zaman kaybetmeden Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Küçük çocuk, başında kurşun olduğunun tespit edilmesinin ardından Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı.

Yaşam mücadelesi veren küçük kız için doktorlar seferber oldu. 12 gündür hayatta kalmaya çalışan, ailenin iki çocuğundan biri olan, İstanbul'un Maltepe ilçesinde Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda okuyan küçük Damla, hayatını kaybetti.

Ailesinin umutlu bekleyişi sona ererken, anne ve babası, yakınları küçük kızın ardından gözyaşı döktü. Baba Arif Karadağ, kızının katillerinin bulunmasını isteyerek, "Kızım cinayete kurban gitti" dedi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise faillerin bulunması için geniş çaplı operasyon başlattı. Küçük kızın otopsisi sonrası başından alınan mermi çekirdeğinin balistik incelemesinin ardından faillerin yakalanması bekleniyor

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2010 Cuma 17:10:20
Güncelleme :24 Temmuz 2010 Cumartesi 09:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?