2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dansçılar çılgınca eğlendi

Samsun'da Büyükşehir Belediyesi'nce düzenlenen 29. Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan, 20 ülkeden, 808 dansçı köpük partisinde çılgınlar gibi eğlendi.

Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan dansçılar, yorgunluklarını gündüz deniz ve Aqua Park'ta havuza girip, güneşlenip, eğlenerek atıyor.

Büyükşehir Belediyesi'ne ait plajlarda kendilerine sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendiren dansçılar, güneşlenerek hem dinleniyor hem de stres atıyorlar. Akşamları puan toplamak ve vatandaşları eğlendirmek için sahne alan dansçıların deniz sefası renkli görüntülere de sahne oluyor.

Aralarında çeşitli eğlenceler düzenleyen dansçılar, ilk önce köpük partisinde çılgınca eğlendiler. Mert Plajı'nda toplanan birinden güzel dansçılar, üzerlerine püskürtülen köpükle disco müziği eşliğin de dans etti. Köpük içerisinde kalan dansçıların bikini dansları, yürükleri hoplattı. Kızlı erkekli danslar yapıldı. Saatlerce köpük içerisinde dans edip gönüllerince eğlenen dansçılar, daha sonra plaj içerisindeki Aqua Park'ta eğlencelerine devam ettiler. Dönen kaydıraktan kayan dansçılar havuz içerisinde danslarını sürdürdü.

Plajın canlılığı Akdeniz, Ege sahillerinin renkli hallerini aratmadı. Dansçılar havuz içerisinde de eğlenip şakalaşmalarını sürdürdü. Oynamaktan yorgun düşen dansçıların bir kısmı, koy içerisindeki plajda güneşlenirken bir kısmı denizde yüzmeyi tercih etti. Polis ve belediye görevlileri dansçıların huzur içerisinde eğlenmeleri için gerekli önlemleri aldı.

17-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen festivale, KKTC, Bulgaristan, Rusya, Moldova, Porto-Rico, Letonya, Slovakya, Sırbistan, Romanya, Macaristan, Polonya, Makedonya, Martinic Adası, Kuzey Osetya, Bosna Hersek, Azerbaycan, Gürcistan, Yunanistan, Slovenya ve Türkiye'den toplam 808 dansçı katılıyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 16:09:12
Güncelleme :23 Temmuz 2009 Perşembe 16:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?