2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Değişim ve gelişim başlıyor

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Gazi Belediyesi çatısı altında son 5 yıla damgalarını vurduklarını, bundan sonraki 5 yılda da İlkadım ilçesinde değişimi ve gelişimi için mücadele edeceklerini söyledi.


Çatalarmut, Karasamsun ve Cedit Mahalleleri'nde düzenlenen ev toplantılarına katılan Başkan Kaldırım'ı her 3 mahallede de coşkulu gruplar karşıladı. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz'ın yanı sıra ilçe teşkilatının da katıldığı toplantılarda Gazi Belediyesi çatısı altında son 5 yıla damgalarını vurduklarını söyleyen Başkan Kaldırım, bundan sonraki 5 yılda da İlkadım ilçesinin değişimi ve gelişimi için mücadele edeceklerini belirtti. 305 bin nüfusa hak ettiği hizmeti sunabilmek için öncelikle halkın takdirini almak gerektiğine dikkat çeken Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, "Her kesimden vatandaşımızın hizmetinde olduk. 5 yılın sonunda bakıldığında gerçekten önemli işlere imza attık. Sosyal, kültürel, sportif ve istihdama dayalı projelerimizin yanı sıra rutin belediyecilik çalışmalarında da marka olduk. Bunun sonuçlarını şimdi daha iyi görüyoruz. Gazi Meslek Edindirme Kursları (GAMEK) ile 3 bin gencimizi meslek sahibi yaptık. Bunların arasından bin 400 gencimizde yeni mesleklerinde iş buldu çalışıyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünü bu yüzden biz rahat söylüyoruz" dedi.

ESNAFLA BULUŞTU
Bankalar Caddesi ve 100. Yıl Bulvarı esnafıyla bir araya gelen Başkan Süleyman Kaldırım, gördüğü yakın ilginin kendisini son derece memnun ettiğini kaydetti. Gelişmiş ve değişmiş İlkadım ilçesinin bölgedeki ticari üstünlüğünün tartışılmaz olduğuna dikkat çeken Kaldırım, "Hayata geçirilecek yeni uygulamalar ile bu özelliği yeni bir ivme kazanacak. Bu anlamda yıllık bütçesi 70 milyon TL olan, senelik artışlarla birlikte senelik 500 milyon TL'yi bulacak olan belediye bütçesini emin ellere teslim ediniz. İlçemizin geleceğini, çocuklarımızın yarınlarını kesinlikle 5 yıl ertelemeyiniz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 15:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?