2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dehşet anları kamerada VİDEO

Olay, Atakum ilçesinde bulanan Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde saat dün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karayolları'na iş yaptığı öğrenilen müteahhit Hasan H.(44), Ankara dönüşü Trabzon'a giderken Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Hasan H., bir hafta önce telefonla aralarında küfürleşme yaşadığı iddia edilen Yapım Başmühendisliği'nde inşaat teknikeri olarak görev yapan Erdoğan Birlik (44) ile koridorda karşılaştı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, 2 çocuk babası Erdoğan Birlik, konuşmak için Hasan H.'yı davet etti ve birlikte koridorun diğer uçuna yürümeye başladılar. Erdoğan Birlik önde, Hasan H. ise arkada yürüdükleri bir sırada Birlik, koridorun sonuna geldiğinde aniden geri dönerek Hasan H.'ye saldırdı.

Bu sırada karayolları çalışanları araya girdi ve tarafları ayırdı. Darp sırasında sol omzu çıkan Hasan H. de personel tarafından koridorun diğer ucuna götürülmeye çalışıldı. Ancak, Erdoğan Birlik, Hasan H.'nin yeniden yanına geldi ve üzerine yürümeye başladı. Geri geri kaçan Hasan H., belinden tabancasını çıkartarak üzerine doğru gelen Erdoğan Birlik'in karnına doğru tabancayla ateş açtı.

silahın çekilmesi sırasında karayolları personelleri panik içinde kaçtılar. Olayda yaralanan Erdoğan Birlik, kaçarak çay ocağına sığındığı bir sırada Hasan H., peşinden ateş etmeyi sürdürüp, çay ocağının giriş kapısından Erdoğan Birlik'e kurşun yağdırdı. Erdoğan Birlik olay yerinde hayatını kaybetti.

Tabancası elinde soğuk kanlı bir şekilde olay yerini terk eden Hasan H., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bütün bu olup bitenler işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 13:50:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?