2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Deli' yine kan döktü

Samsun'da, 5 kişiyi tabanca ile yaraladığı için mahkeme tarafından Adli Tıp Kurumu'nun raporu doğrultusunda akli dengesi yerinde olmadığı için ceza verilmeyen şahıs, bir kişiyi daha yaraladı.


Edinilen bilgiye göre, Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi'nde 4 yıl önce seyyar satıcılık yapan Sedat A.'yı (36) öldürmek için tabancayla ateş açan Mustafa C. (31), Sedat A.'yı ağır yaralayıp, yoldan geçmekte olan Yasemin Y. (20), Duygu K. (19), Kerem A. (9) ve Korhan A.'yı (15) da kazayla ağır yaralamıştı. Bu olaydan sonra yakalanarak tutuklanan Mustafa C. hakkında İstanbul Adli Tıp Kurumu 4. İhtisas Kurulu "Akli dengesi yerinde değildir ve cezai ehliyeti yoktur" diye rapor verdi.


Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Mustafa C., Adli Tıp Kurumu'nun raporu doğrultusunda kendisine ceza verilemedi ve serbest bırakıldı. Mustafa C., bugün saat 13.30 sıralarında Hastane Mahallesi'nde bulunan bir spor kulübünde Mehmet D.'ye (41) tabancayla ateş açarak ağır yaraladı. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet D., ameliyata alındı. Mehmet D.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu
ekipleri, olaydan sonra kaçan Mustafa C.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 18:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?