2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Delil bulunamayınca beraat etti

Samsun'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını bağlayıp tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahıs, yeterli ve inandırıcı delil olmadığı gerekçesiyle beraat etti.


Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, telefonla tanıştığı E.T.'ye (20), silah tehdidiyle götürdüğü mesire yerinde otomobilin bağlayarak tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan Mustafa A. (27) ile kendisine yardım ettiği iddia edilen arkadaşları A.D.D. (27) ve K.Y.'nin (20) yargılanması sona erdi. Mustafa A. ile olaydan 6 ay önce telefonla tanıştığını ifade eden E.T., daha önceki ifadesinde, "Mustafa A., Sivas'ta ikamet ettiği için 2-3 kez Bafra ilçesine yanıma geldi. Telefonla tanıştığım için kendisini görünce bazı dengesizliklerini fark ettim. Kolunda jilet izlerini gördüğüm için kendisinden ayrılmak istedim. Tehdit etmeye başladı. Ayrılmak istemiyordu. Son bir kez buluşmayı kabul ettim. O yüzden tekrar Sivas'tan Samsun'a geldi. Buluştuk ve şimdi hatırlamak istemediğim olaylar meydana geldi. Olaydan sonra annesi ve babası gelip ailemden özür diledikleri için kendisinden şikayetçi değilim. Ancak, gelişen olayların tamamı doğrudur" demişti.


Mahkeme heyeti, Mustafa A.'nın E.T. ile samimi fotoğraflarını mahkemeye sunması üzerine, olayda bir zorlama olmadığı, kızın rızasıyla olayların gerçekleştirildiği ve yeterli ve inandırıcı delil bulunmadığından Mustafa A. ve arkadaşlarının beraatına karar verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 20:36:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?