2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Demirtaş ezber bozacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, klasik manada yapılan siyasetin ezberini bozacaklarını söyledi.
Demirtaş, medya temsilcileri ile kahvaltıda buluşmaya devam ediyor.

Gold Otel'de partililerle birlikte İhlas Haber Ajansı(İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile muhabirleri kahvaltıda ağırlayan Necattin Demirtaş, kutsal göreve talip olmalarıyla birlikte halktan önemli derecede olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.


İnsanların kendilerini zamanla dahi iyi tanıyıp benimseyeceklerinin altını çizen MHP İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, "Halktan gördüğümüz ilgi bizi son derece memnun ediyor. Gittiğimiz sıradan ev toplantıları miting havasında geçiyor. Halkın yakın ilgisini gördükçe seçim çalışmalarımızı büyük bir şevkle yapıyoruz. Bizimle birlikte Samsun'da siyasetin çehresi değişecek. Gerçek dostlarla işbirliği yapmayı amaç edindik. Onun için gerçek dostları tespit ediyoruz. Benim bununla ilgili gerçek metotlarım var.

Değer verdiğim insanlara bile bile bazı deneyler yaparım. Değer vermezsem yapmam. Doğal halimle siyaset yapmayı kendime yakıştırıyorum. Neysek oyuz. Geçmişim sorgulanırsa eğer, ben insana gerçekten önemli değer veriyorum. Bir adam siyaset fikir birlikteliğinden önce insan olsun yeter benim için. Samsun'a geldiğimde il başkanımıza, 'belediye başkanlığına talipçi olduk. Eğer bize çalışma arkadaşlarımızın hepsi MHP'li olsun diye şart koşarsanız, bizi hiç sahneye çıkarmayın' dedim. Onlar da bu konuda yardımcı oldu. Adam gibi adamlarla çalışmak benim vazgeçilmezimdir. Duruş itibariyle bu anlamda siyasi görüşe bakmam. Benim için bu konu belediye başkanlığını kazanmaktan daha da önemlidir. Bu işte yeniyiz. Yanılmalarımız elbette olacak. Bu zamanlarla kazanılacak bir şeydir" dedi.


54 yaşımda olduğunu ve hayatı boyunca hiçbir zaman dostuna kötülük yapmadığını kaydeden Demirtaş, duruş itibariyle yalana, yanlışa ve haksızlığa taviz vermeyeceklerini dile getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 16:04:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?