2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Demirtaş Kaldırım'ı ziyaret etti

MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ı makamında ziyaret etti.


Kalabalık bir parti grubuyla gelen Necattin Demirtaş, Başkan Süleyman Kaldırım'a çikolata ikram etti. Ziyarette konuşan Necattin Demirtaş, Başkan Süleyman Kaldırım'a Gazi beldesinde yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. İlkadım'a hizmet için yola çıktıklarını dile getiren Demirtaş, "Amacımız halkımıza hizmet etmek. 'Halka hizmet etmek ibadettir' anlayışı ile hareket ediyoruz. İlkadım'a ve İlkadımlılara hizmet etme onurunu yaşamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Hedefe inşallah ulaşacağız. 29 Mart'ta zafere ulaşarak belediyeyi yönetmek istiyoruz. İşsizlik ve istihdamla ilgili önemli birçok projeyi hayata geçireceğiz. İş ve istihdam yolunu açacak, işsizliğe çözüm getirecek projeleri hızlı bir şekilde uygulamaya koyacağız. Toybelen bölgesinde iş sahası oluşturarak istihdam sağlayacağız. Türkiye'nin ve Samsun'un en önemli sorunlarından biri olan işsizliğin çözümüne yönelik adımları vakit kaybetmeden atarak iş ve aşın umudu olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Süleyman Kaldırım, MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a adaylığının hayırlı olmasını diledi. Belediye başkanlığını severek yapmanın önemine değinen Kaldırım, "Belediye başkanlığını insanla direkt hizmet etme bakımından önemli bir makam olarak görüyorum. Bunun zevkli bir yarış olduğunu düşünüyor, sizlere seçim kampanyanızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.


MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, daha sonra belediye birimleri ve çalışanlarını görevleri başında ziyaret ederek destek istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 18:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?