2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Demirtaş Tok'u ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u ziyaret etti.

Kalabalık bir parti grubu ile gelen Necattin Demirtaş, Başkan Erdoğan Tok'a çikolata ikram etti.
Ziyarette konuşan Necattin Demirtaş, Başkan Erdoğan Tok'a İlkadım'a yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Bu memleket için bir çivi çakandan Allah'ın razı olması yönünde dilekte bulunan Demirtaş, "Amacımız halkımıza hizmet etmek. Hizmet etmek ibadettir anlayışı ile çalışmalarımıza başladık. Allah nasip ederse biz de hizmet yarışında varız diyoruz. Hedefe inşallah ulaşacağız. 29 Mart'ta zafere ulaşarak belediyeyi yönetmek istiyoruz" dedi.


İstihdamla ilgili önemli birçok projeyi yapacaklarını söyleyen Demirtaş, iş ve istihdam yolunu açacak işsizliğe çözüm getirecek projeleri hızlı bir şekilde hayata geçireceklerini dile getirdi. Toybelen bölgesinde iş sahası oluşturarak istihdam sağlayacaklarını belirten Demirtaş, Türkiye'nin ve Samsun'un en önemli sorunlarından olan işsizliğin çözümüne yönelik adımları sürdüreceklerini ve işsizliği bir nebzede olsa önleyeceklerini kaydetti.


Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Başkan Erdoğan Tok, MHP İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş'a adaylığının hayırlı olmasını diledi. Belediye başkanlığını severek yapmanın önemine değinen Tok, kendisine milletvekilliği ve belediye başkanlığı arasında tercih yapma hakkı tanındığında belediye başkanlığını tercih edeceğini söyledi. Belediye başkanlığında insanlara bire bir hizmet etme imkanı yaşandığını ifade eden Tok, "Belediye başkanlığını çok seviyorum. Bu zamana kadar da severek yaptım. İnsana hizmet etmeyi seviyorum.İnsanları mutlu etmek ve sevindirmek apayrı. Sokakta yürürken rahat gezebiliyorsanız, insanların güler yüzü ile karşılaşıp size olan desteğini ve sevgisini görebiliyorsanız bu da çok mutluluk verici bir duygu. Geride hoş bir seda bırakabilmek gerçekten çok önemli. 5 yıllık dönem içersinde güzel çalışmalar yaptık. Belediye başkanlığı insanla direkt hizmet etme bakımından önemli bir makam olarak görüyorum. Dolu dolu bir beş yılı yaşadık. Belediyemizde işçisiyle memuruyla aile olduk. Önemli bir birlikteliği sağladık. Sizlere seçim kampanyanızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Demirtaş, daha sonra belediye birimlerini gezerek personelden destek istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 19:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?