2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Demirtaş'a tebrik ziyaretleri

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a tebrik ve nezaket ziyaretleri devam ediyor.


Hafta başından itibaren yoğun tebriklerin yapıldığı ziyarette sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin yanı sıra mahalle sakinleri de hayırlı olsun temennilerini iletiyor.

Yoğun katılımın gerçekleştiği ziyaretlerde Adalet ve İlyasköy mahalleleri sakinleri de başarı dileklerini iletti. Halktan aldıkları emaneti hakkıyla koruyacaklarını ifade eden İlkadım İlçe Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerini kaydetti.

Halkın yönetime doğrudan katıldığı bir yönetimi prensip edineceklerini ve halk konseyi oluşturacaklarını dile getirten Demirtaş, “Vatandaşımızın beklentilerini ve taleplerini alacağımız bir meclis oluşturacağız. Hizmetin en faydalısını o hizmeti alacak olan vatandaşlarımız tespit edecektir. Vatandaşımızın öncelikli ihtiyaçlarını ve yapılması gerekenleri halk meclisimiz tartışarak bizim önümüze koyacaktır.

Biz de belediye yönetimi olarak halk meclisimizin tasvip ettiği kararı uygulayan merci olacağız. Yani halkımızın efendisi değil, hizmetkarı olacağız” diye konuştu.
Halkın kendilerine gösterdiği teveccühle belediyeyi devraldıklarını ve kutsal bir görevi ifa edeceklerini kaydeden Demirtaş, kendilerine verilen emanetten ötürü tüm vatandaşlara teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:50:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?