4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Demirtaş'tan muhtarlara jest

BAŞKAN DEMİRTAŞ'TAN MUHTARLARA JEST

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadifekale Mahallesi Yıldızeli Sokak'ta bulunan 15 dönümlük alana kurulacak ormana "Muhtarlar Hatıra Ormanı" isminin verileceğini söyledi.

Başkan Demirtaş, Kadifekale Mahallesi Muhtarı Güven Akan, Karasamsun Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yıldırım, Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, Hastane Mahallesi Muhtarı Kezban Öztürk, Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt, Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç, Anadolu Mahallesi Muhtarı Şerif Yavşan ile birlikte hatıra ormanı kurulacak bölgeyi gezdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, araziyi temizleyerek, biçimsiz büyüyen ot ve dikenlerin budamasını yaptı.

Gelişen ve büyüyen İlkadım ilçesinin daha yeşil bir çehreye kavuşması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Kadifekale Mahallesi'nde bulunan ve atıl bir vaziyette bulunan yamaç arazide ağaçlandırma çalışması yapmaktayız. Ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bizim de belediye olarak bin 500 metrekarelik alana küçük bir hatıra ormanı yapma düşüncemiz var. Bu hatıra ormanımızın ismini de 'Muhtarlar Hatıra Ormanı' koyma arzumuz var. Muhtarlar bizim için çok

önemli" diye konuştu.

BAŞKAN DEMİRTAŞ'TAN MUHTARLARA JEST
BAŞKAN DEMİRTAŞ'TAN MUHTARLARA JEST
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 18:19:04
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 19:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?