2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Demokrat Parti adaylarını açıkladı

Demokrat Parti (DP) Bafra İlçe Başkanlığı tarafından Bafra ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.


Bafra DP İlçe Başkanlığı'ndaki törende Bafra Belediye Başkan Adayı Yaşar Buharalıoğlu, Çetinkaya Belde Belediye Başkan Adayı Sefer Uyanık ve İkizpınar Belde Belediye Başkan Adayı Ufuk Saral, partililere tanıtıldı. Törende konuşma yapan DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı, DP'de 'ben' kelimesini kaldırdıklarını belirterek, "Bizim partide ben yok, biz varız. Göreve geldiğimiz ilk gün söylediğimiz gibi Bafra'da Kırat'ı ve DP'yi şahlandıracağız" dedi.


DP Samsun İl Başkanı Feraye Kefeli Keleşoğlu ise şunları söyledi: "Ülkemiz son 6 yılda yolsuzluk, yoksulluk ve ekonomik alanda her geçen gün daha kötüye gitmiştir. 70 milyon nüfusun 1/3'i açlık sınırı altında kalmıştır. AK Parti'ye yerel seçimlerde sarı kart, genel seçimlerde kırmızı kart göstereceğiz. Biz Samsunlular olarak 29 Mart'ta önce Türkiye, sonra Samsun, daha sonra DP diyoruz."


Aday tanıtım töreninde 19 Mayıs Belediye Başkanı Yılmaz Erel, İkizpınar Belediye Başkanı Ufuk Saral ve DP Parti Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı da hazır bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 18:34:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?