27
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Denetimler sıklaştı

Samsun'da Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, beldedeki pasta, börek gibi unlu gıda üretimi yapan 9 işyerini denetledi.

Beldede bulunan işyerlerinin rutin olarak denetlendiğini dile getiren Canik Belediyesi Zabıta Müdürü Yakup Eray, halkın sağlığıyla kimsenin oynamasına izin vermeyeceklerini söyledi. Denetimlerde Çevre Sağlığı ve Tarım İl Müdürlüğü yetkililerine büyük görevler düştüğünü dile getiren Eray, "Zabıta olarak görev ve yetki alanlarımızda denetimlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle yılbaşı ve bayram gibi özel günlerde pasta tüketimleri artıyor. Bu nedenle beldemizde pasta türü mamullerin üretildiği imalathanelere yönelik kontrollerimizi sıklaştırdık. Halkın sağlığını tehdit eden konularda kesinlikle taviz vermiyoruz" dedi.

Yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını dile getiren Eray, "Bölgemizde sayısı az olan imalathanelere yönelik kontrollerimiz sık sık yapılıyor. Bu kontrollerle hem vatandaşın sağlığını, hem de haksız yere kazanç sağlanmasını önlemiş oluyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 14:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?