4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Deniz Baykal Samsun'da

DENİZ BAYKAL SAMSUN'DA

Karadeniz gezisine çıkan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Trabzon, Giresun ve Ordu'dan ardından Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulunup partilileriyle görüştü.

Karayoluyla Ordu'dan Samsun'a gelen Deniz Baykal, CHP Samsun İl Binası'nı ziyaret etti. Baykal'ın parti binasının önüne geldiği sırada izdiham yaşandı. Samsun'da çiçeklerle karşılanan Baykal, parti binasındaki ziyaret sırasında gazetecilerin Türkiye gündemi ile ilgili sorularını cevapsız bırakıp açıklama yapmayacağını söyledi. Baykal, Samsun'da ilgi görmesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Daha sonra Atakum Belediyesi'ni ziyaret eden Baykal, burada Başkan Metin Burma ile görüştü. Başkan Burma, Atakum ilçesinin ticari ve turizm alanda geliştiğini belirterek, ilçeye çok büyük yatırımlar geldiğini söyledi. Baykal çalışan belediye başkanı ve il genel meclisi üyeleri sayesinde bu bölge parti olara atılımlar yapacaklarını hatırlatarak, "Ege ve Trakya'daki değişimin Karadeniz geriden takip ediyor. Karadeniz CHP'yi kucaklayan bir yöne haline gelecek. Bunu Aydın'da Antalya'da ve İzmir'de yaşadık. Türkiye'de bir gidişat var. Batı bölgesi ve belirli bölgelerde ortaya çıktı. Sosyal ekonomik nedenler var. Kendisini güvencede hisseden eğitim seviyesi yüksek insanlar özgür tercihlerini kullanıyorlar. Samsun başka bir Samsun olacak" dedi.

Gazetecilerin Kılıçdaroğlu'nun Ahmet Kaya'nın mezarını ziyareti konusunda sorularını cevaplandıran Baykal, "Herkes düşüncelerini söyledi. Ben de söyledim. Önemli olan bunu siyasi malzeme yapmamak. Herkes doğal karşılamalı. Bu başka bir dünya. Herkes istediğini yapar. Saygı duyulmalı. Siyasi yarar beklemek yanlıştır" diye konuştu.

DENİZ BAYKAL SAMSUN'DA
DENİZ BAYKAL SAMSUN'DA
DENİZ BAYKAL SAMSUN'DA
DENİZ BAYKAL SAMSUN'DA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2010 Pazar 18:46:01
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 00:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?