2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Denizde facia!

Samsun'da 3'ü çocuk 4 kişi boğularak suda can verdi. Kızı ve bacanağı ile iki yeğenini kaybeden imam şoka girdi.

SAMSUN'un Yörükler Beldesi'nde denizde akıntıya kapılan 3'ü çocuk 4 kişi boğularak hayatını kaybetti. İmam olan baba Ramazan Öz olayda kızını ve bacanağı ile iki yeğenini kaybetti. Sudan en son çıkarılan 14 yaşındaki Hüsranur Öz'ün belki kurtulur umudu ile başında dua okuyup, ağlayan baba Öz'ün ölüm haberi üzerine yaptığı dualar gözyaşlarına karıştı.

Olay bugün Ondokuz Mayıs İlçesi Yörükler Beldesi'nde meydana geldi. Merkez Yörükler Cami imamı 45 yaşındaki Ramazan Öz , İstanbul'dan gelen bacanağı Sadık Koçburan (35) ile birlikte ailelerini de yanlarına alıp hafta sonu tatillerini deniz kenarında geçirmek istedi. Çocuklarıyla birlikte suya giren Koçburan ve Öz aileleri kısa sürede sudaki akıntıya kapıldı.

Biranda denizde can pazarı yaşandı. Sudaki 5 kişi birbirlerini kurtarmaya çalıştı. Ancak çevreden koşanların yardımlarına rağmen 5 kişi kısa sürede suda kayboldu. İçlerinden 10 yaşındaki Feyzanur Öz vatandaşlar tarafından sudan canlı olarak çıkarılıp Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen Sadık Koçburan (35) oğlu Yusuf Cihat Koçburan (12) kardeşi Elif Koçburan (8) ile Hüsranur Öz (14) sudan cansız olarak çıkarıldı.

Şoka giren ve Merkez Yörükler Cami İmamı olan Ramazan Öz yaşananları gözyaşı içerisinde izledi. Kızının sudan çıkarılması sırasında bir umutla canlanacağını düşünen baba Öz, doktorların kızına kalp masajı yaparken başında dua okuyarak bekledi. Fakat baba Öz kızının ölüm haberi üzerine yaptığı dualar gözyaşlarına karıştı. Kendisine akrabası ve çevre sakinleri teselli etmeye çalıştı.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 18:01:13
Güncelleme :12 Temmuz 2009 Pazar 18:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?