5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Denize giren 4 genç boğuluyordu

Samsun'un Atakum Beldesi sahilinde Karadeniz'e giren 4 genç, dalgaların ve kum kaymasının etkisiyle boğulma tehlikesi geçirdi. 

Vatandaşlar ve deniz polisi tarafından kurtarılan 4 gençten ikisi hayati tehlike kaydıyla hastaneye kaldırılırken, gençlerden birinin öldüğü öğrenildi. 

Atakum İskelesi'nden denize atlayarak serinlemek isteyen Seyfi Demir (14), Yunus Emre (15) ve yaşları belirlenemeyen Alperen Çalışkan ile Doğuşcan Memiş, bir süre yüzdükten sonra "İmdat" diye seslenmeye başladı.
 
Gençlerin boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını gören vatandaşlar Seyfi Demir ve Yunus Emre'yi denizden çıkarmayı başardı. Ancak, dalgalar arasında kaybolan Alperen Çalışkan ile Doğuşcan Memiş için Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi harekete geçti. Saat 17.00 sularında meydana gelen olayda, polisin sıkı çalışması sonucu diğer iki genç bulunarak denizden çıkarıldı. Suni teneffüs yapılan ve hayati tehlikeleri bulunduğu öğrenilen Alperen Çalışkan ile Doğuşcan Memiş isimli gençler 112 Ambulans Servisi ile OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan gençlerden Doğuşcan Memiş'in hayatını kaybettiği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2006 Cuma 18:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?