2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dernek başkanı hayatını kaybetti

Samsun'da sevgilisinin üzerine kızgın yağ dökerek 6 yerinden bıçakladığı dernek başkanı tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Süleymanşah Sokak'ta 15 gün önce sabah saat 09.15 sıralarında meydana gelmişti. Seda A. (24), Görele-Çanakçı İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ali Köçek'i (41) evinde önce üzerine kızgın yağ dökerek haşlayıp ardından da 6 yerinden bıçaklamıştı. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nde 15 gündür tedavi altında bulunan Ali Köçek, bugün sabah saat 05.00 sıralarında hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçmayarak eve gelen polis tarafından gözaltına alınıp çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Seda A., ifadesinde, "Bana eziyet edip sürekli tehdit ediyordu. Ters ilişkiye giriyordu. Kalacak yerim olmadığı için mecburen yanında kalıyordum. Benim kredi kartlarımı kullanıyor, parasını ödemiyordu. Bir bankadan yeniden kart almamı istedi. 3 gün önce kredi kartı başvurusu yaptığı banka kredi kartı vermeyince beni suçladı. Kafama
su bardağı ile vurup, beni ayağının altına alarak çiğnedi. Son yaptığı olay ve bugüne kadar yaptığı olaylardan dolayı ona karşı kin gütmeye başladım. Ondan kurtulmanın yollarını aradım. Beni rahat bırakmayacağını biliyordum. Bu nedenle öldürmeye karar verdim. Sabah uyandığımda herkes uyuyordu. Evde Ali'nin benim gibi kullandığı eski karısı ve diğer sevgilisi de vardı. Onlar uyurken 5 kiloluk bir tencereyi ağzına kadar ayçiçek yağı ile doldurdum. Birden uyuyan Ali'nin üzerine kızgın yağı döktüm. Ali, 'Yanıyorum' diye bağırmaya başladı. Üzerime doğru geldi. Ali'nin bana saldıracağını düşünerek mutfağa koşup bıçak aldım ve hedef gözetmeksizin bıçakladım. Ali elimden kurtulup kaçınca merdivenlerde yine yakalayıp bıçakladım. Ali sokakta yere yığıldı ve ambulans gelip hastaneye götürdü. Yine de bu olaydan dolayı pişmanım" demişti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 10:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?