2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Derneklerden Kaldırım'a destek

Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım'a hemşehri derneklerinden büyük destek geliyor.


Ordu Kumrulular Derneği'ne davet edilen Gazi Belediye Başkanı Adayı Süleyman Kaldırım, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Gazi Belediyesi'ndeki başarılı çalışmaların sürmesi gerektiğini söyleyen Kumrulular Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Döleş, daha iyi hizmetlerin İlkadım ilçesiyle buluşması için Başkan Kaldırım'ın yola devam etmesi gerektiğine dikkat çekerken, dernek yöneticisi ve iş adamı Burhan Erçal, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a güvendiklerini ve inandıklarını ifade etti. Erçal, "Özellikle istihdama yönelik çalışmalarını beğeniyle takip ettiğimiz, her alanda başarılı çalışmalara imza atan Başkan Süleyman Kaldırım'a güvenimiz sonsuz. Hizmetlerin devamı için kendisine destek vermeye hazırız" dedi.
Başkan Süleyman Kaldırım, kurdukları derneklerin çatısı altında toplanan hemşehrilerin dayanışma içerisinde olduğunu ve bu anlamda önemli bir konumda olduğunu söyledi. Göreve geldiği günden itibaren, Samsun'da yaşayan ancak kökenleri farklı illerden olan vatandaşların birlik içerisinde yer aldığı hemşehri derneklerinin destekçisi olduklarını kaydeden Başkan Kaldırım, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Her kesimden vatandaşımızı yakından ilgilendiren projelerimizle, her zaman hemşehri derneklerimizin yanındayız. Halkımızın ihtiyaçlarından hareketle hayata geçirilen tüm projelerimizi İlkadım ilçesine taşıyarak 305 nüfusunun yaşam kalitesini daha da arttırmaya çaba göstereceğiz" diye konuştu.


Öte yandan, Bayburtlular Derneği Samsun Şube Başkanı Veysel Daştan ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret ettikleri Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'a tam destek kararı aldıklarını belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 19:32:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?