2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Desteğe plaket verildi

Türk Kızılayı Samsun Şubesi, "Bir Milyon İyi İnsan Aranıyor" güvenli ve gönüllü kan bağışı kampanyasına desteklerinden ötürü Türk Telekom yetkililerine plaket verdi.


Plaket töreninde konuşan Türk Telekom İl Müdürü İsa Ömür, Türk Kızılayı'nın insan merkezli çalışmalarına destek vermenin kendilerinin yürekten destekledikleri bir davranış olduğunu söyledi. Ömür, kan bağışının öneminin herkes tarafından çok iyi anlaşılabilmesi için bu tür kampanyaların önemine dikkat çekti. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, Türk Telekom'un "Bir Milyon İyi İnsan Aranıyor" kampanyasına gösterdiği ilgiden dolayı İl Müdürü İsa Ömür'e teşekkür etti.
Duyarlı davranışların toplumun her kesinime çok iyi bir örnek olduğunu kaydeden Keskin, Türk Telekom İl Müdürü İsa Ömür'e Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin çalışmaları hakkında ayrıca bilgi verdi.


Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, daha sonra Türk Telekom Samsun İl Müdürü İsa Ömür ile Müdür Yardımcıları Hüseyin Genç ve Orhan Bülbül'e kampanyaya gösterdikleri desteklerinin anısına birer plaket verdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 17:42:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?