5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Dev çadırda muhteşem final

Samsun İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ramazan Günleri etkinliği muhteşem bir final programıyla sona erdi. 

İlkadım Belediyesi'nin Yabancılar Pazarı yanında kurduğu 10 bin metrekarelik dev ramazan çadırında 32 gün boyunca birbirinden renkli ve coşkulu etkinlikler düzenlendi. Veda programının ardından sahneye çıkan sanatçı Orhan Ölmez ise söylediği şarkılarla çadıra gelenleri coşturdu. Böylesine büyük bir organizasyon içinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Orhan Ölmez, 3. Ramazan Günleri'nin final programında Samsunlulara unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Sanatçıya teşekkür plaketi takdim eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı konuşmada, Türkiye'nin en büyük iftar çadırında Ramazan ayı boyunca her gün 5 bin kişiye iftar yemeklerinin verildiğini, 32 gün boyunca devam eden etkinliklere Samsun halkının çok büyük ilgi gösterdiğini belirtti. 

Ramazan Günlerinin şehrin tanıtımı, toplumsal dokunun güçlenmesi, birlik ve beraberlik duygularının daha da artması adına çok büyük izler bıraktığının altını çizen Başkan Tok, "Türkiye çapında dahi adından söz ettiren bu etkinliğimize sahip çıkan ve bizleri destekleyen tüm firmalarımıza, işadamlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2006 Perşembe 19:03:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?