6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Devlet hastanesi sanal ortamda

Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi, web sayfası ile sanal ortamda dünyaya açıldı.


Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr. Ferhat Günaydın, hastanelerinin 1902 yılından bu yana kuşaklar boyu tüm Samsun ve Karadeniz halkına hizmet verdiğini belirterek, kuruluşundan 106 yıl aradan sonra sanal ortamda dünyaya açtıklarını söyledi.

Web sayfalarına 'www.samsundh.gov.tr' adresinden ulaşılabilindiğini ifade eden Başhekim Günaydın, "Tıp teknolojisinin getirdiği ve gerekli kıldığı her türlü donanıma sahip olan kuruluşumuz, bu alanda birçok yeniliğe ve ilklere imza atmıştır. Şüphesiz 106 yıllık hizmet sürecimizde zorluklarla da karşılaşılmıştır. Fakat bütün bu zorluklara rağmen hastanemiz, Cumhuriyet'in yetiştirdiği her nesilden değerli hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarının üstün hizmetleriyle Samsun ve çevre illerinin önemli sağlık dinamiklerinden biri olmuştur" dedi.


Bilişim dünyasının getirdiği yeniliklere de kapılarını açtıklarını hatırlatan Başhekim Opr. Dr. Ferhat Günaydın, "Başarılarımız bizi, günümüzün en etkin ve en büyük erişim gücüne sahip internet dünyasına taşımıştır. Kitle iletişim araçlarının üçüncü göz işlevini gördüğü bu zamanda artık internette yazılı ve görsel medya kadar kitleler üzerinde etkilidir. 21. yüzyıl internetin altın çağıdır ve buna kayıtsız kalmak imkansızdır. Hastanemizin tarihçesinden, idari yapılanmasına, klinik ve poliklinik hizmetlerinden, randevu sistemlerine kadar önemli birçok konu başlığı ile sitemiz oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. İnsan sağlığına hizmet etmeyi ilke edinmiş olan Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi bu alanda öncü bir kuruluş olmaya ve ilkelerinden taviz vermeyerek sağlıkta kaliteyi sunmaya devam edecektir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 22:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?