4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Devlet ile millet bayramlaştı

DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI

Samsun'da, Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan bayramlaşma töreninde devlet-millet kaynaşması yaşandı.

'Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni' Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sarayı'nda büyük bir katılımla yapıldı. Törene Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Baro Başkanı Necat Anıl, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, oda başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreni, protokolün gelmesiyle başladı. Törende protokol ile vatandaşlar bayramlaştı. Bayramlaşmaya büyüklerin yanı sıra minikler de katıldı. Milletvekili Suat Kılıç, 1 yaşındaki Mehmet Emin Saatçılar isimli çocuğu kucağına alıp bir süre sevdi. Geleneksel olarak belediyede yapılan bayramlaşma töreni büyük ilgi gördü.

Tüm vatandaşların bayramını kutlayan Vali Hüseyin Aksoy, içerisinde pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramı ile bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti. Aksoy, “Bayramlar; sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı müstesna zaman dilimleridir. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde, başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz” dedi.

DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI
DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI
DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI
DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI
DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI
DEVLET İLE MİLLET BAYRAMLAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2010 Salı 13:52:00
Güncelleme :16 Kasım 2010 Salı 18:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?