4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Devlet-millet kaynaşması yaşandı

Samsun’da, Ramazan Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde devlet-millet kaynaşması yaşandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Sarayı’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, Vali Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AKP Samsun Milletvekilleri Cemal Yılmaz Demir, Suat Kılıç, Musa Uzunkaya, Mustafa Demir, Ahmet Yeni, Mustafa Çakır, Mehmet Kurt, Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, Müftü Osman Şahin, alt kademe belediye başkanları Erdoğan Tok, Adem Bektaş, Osman Genç, Süleyman Kaldırım, siyasiler, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle vatandaşların bayramlaşma fırsatı bulması nedeniyle, devlet-millet kaynaşmasının bir örneği yaşandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle çocuklara yakından ilgi göstererek kucağına alıp sevdi.
Milletçe Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vali Demir ise, "Bir aylık Ramazan boyunca oruç tuttuk, ibadet ettik. Sabrın, yardımlaşmanın, dayanışmanın ne kadar güzel ve önemli olduğunu bir kez daha anladık. İnsanlarımız ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin, düşkünlerin elinden tutmanın manevi hazzını yaşadılar. Küslerin barıştığı, akraba ve dostların buluşup kaynaştığı mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, ülkemiz ve milletimiz için sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

samsun
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 15:17:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?