5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Dilencinin üzerinden 1000 YTL çıktı

Gazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, Kadir gecesini fırsat bilen dilencilere yönelik düzenlenen operasyonda, Ordu'nun Akkuş İlçesi'nden Samsun'a dilenmeye geldiği belirlenen 80 yaşındaki Ramazan Çakır'ın üzerinden 1000 YTL çıktı. 

Üzerinden 1000 YTL'nin üzerinde para çıkan ve bu parayı sadece 2 günde topladığı belirlenen Ramazan Çakır, zabıta memurlarına deli taklidi yaparak parasını kurtarmaya çalıştıysa da bunda başarılı olamadı.

Ramazan Çakır'ın üzerinden çıkan ve vatandaşların dini duygularını istismar ederek toplandığı belirlenen paraya el koyduklarını ve belediye meclisine sunmak üzere gerekli işlemleri başlattıklarını belirten Gazi Belediyesi Zabıta Müdürü Nazmi Günay, "Özellikle Ramazan ayında sayıları artan ve vatandaşlarımızın dini duygularını sömüren dilencilere yönelik kadir gecesinde bir operasyon düzenledik. 25 dilenciyi kontrol altına aldığımız bu operasyonlarda Ordu ilinin Akkuş İlçesi'nden gelen 80 yaşındaki Ramazan Çakır'ın üzerinden çıkan para miktarı kadar kısa sürede bu miktara ulaşması bizi de şok etti" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2006 Perşembe 18:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?