2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dinççağ'a büyük ilgi

DSP Atakum Belediye Başkan Adayı Dr. M. Emin Dinççağ, Altınkum ve Kurupelit'te yaptığı iş yeri ve kahvehane ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini dinleyip, Atakum ilçesi için projelerini anlattı.


Gittiği yerde ilgi gören Atakum Belediye Başkanı Adayı Dr. M. Emin Dinççağ, doğru dürüst insanların kendisini destekleyeceğine inandığı için seçimlerde DSP'nin kendisine yaptığı teklife 'evet' dediğini belirtti. Dinççağ, "Biz Atakum halkına hizmet etmek için aday olduk. Belediyelerde yapılan israfları gördükçe, bunlara dur demek için aday olduk. Bizim hedefimiz, yapılın israfları durdurup bunları vatandaşın hizmetine harcamak. Belediyelerde imarla ilgili büyük rantlar dönüyor. Bu rantlara izin vermeyip, paranın vatandaşın cebinde kalmasını sağlayacağız. Seçim çalışmalarında inanılmaz harcamalar yapılıyor. Bunlar hep israftır. Bizleri bu tür rant peşinde koşup harcama yapanlarla bir tutmayın. Onlardan ayırın ve bizi görün. Biz yola çıktık. Bizi fark edin, bize destek olun, bizi görün. Biz siyaset için değil, hizmet için adayız. Atakum ilçesini modern bir şehir haline getireceğiz. Siz doğrunun yanlışın cevabını 29 Mart'ta vereceksiniz. Seçimlerde oy verirken, 5 yıllık geleceğinize yön vereceğinizi unutmayın" dedi.


Atakum ilçesi için çok sayıda projeleri olduğunu kaydeden Dr. Dinççağ, birçok parti adayının kendi projelerinden alıntı yapıp seçim vaadinde bulunduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 10:17:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?