4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Direksiyon başında kalbine yenildi

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN DOKTOR ÖLDÜ

Samsun'da aracıyla seyir halindeyken direksiyon başında kalp krizi geçiren bir doktor hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Canik ilçesi Uludağ Mahallesi Cengiz Topel Caddesi ile Derik Sokağı'nın kesiştiği yerde meydana geldi.

Uzun yıllar Samsun Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görev yaptıktan sonra Belediyeevleri Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak çalışan Dr. Hasan Türk (44), otomobiliyle seyir halindeyken kalp krizi geçirdi ve aracını yolun kenarında çıktı. Dr. Türk, aracının içinde hayatını kaybetti. Hasan Türk'ün cesedi otopsi için Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Evli 1 çocuk babası 20 yıllık doktor Türk'ün ölümü ailesini ve meslektaşlarını gözyaşına boğdu. Hasan Türk için, uzun yıllar görev yaptığı eski samsun devlet Hastanesi olan Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törende konuşan Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Ali Osman Katrancı, Hasan Türk'ün çok iyi bir doktor ve çok iyi bir insan olduğunu belirterek, ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirdi. Dr. Türk'ün yarın öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Devgeriş köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN DOKTOR ÖLDÜ
DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİREN DOKTOR ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2010 Cumartesi 17:03:00
Güncelleme :13 Mart 2010 Cumartesi 18:04:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?