6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Diyabetlilerden Kaldırım'a teşekkür

Diyabetle Yaşam Derneği Samsun Şubesi yöneticileri, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım'ı makamında ziyaret ederek, derneklerine verdiği destek dolayı teşekkür etti.

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Diyabetle Yaşam Derneği Samsun Şubesi'ne, Lise Caddesi'ndeki eski Gazi Kültür Merkezi'nin bulunduğu yerdeki Şengün Pasajı'nda dernek bürosu için yer tahsis etti.

Diyabetle Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı Dudu Genez ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Alaca ve Uğur Tüfekçi, Başkan Kaldırım'ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dudu Genez, "Diyabetle Yaşam Derneği olarak varlığımızı sürdürmekte güçlükler çekiyorduk. Diyabetli üyelerin yeterli maddi desteğinin olamaması, derneğimizi çıkmaza sokmuştu. İşte tam bu zamanda Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım devreye girdi ve bize yardım eli uzattı. Kendisine Samsun'daki bütün diyabet hastaları adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ise Diyabetle Yaşam Derneği'nin diyabet hastalarının eğitiminde çaba sarf ettiğini bildiklerini ifade ederek, bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 18:06:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?