4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Doktor adayları yarıştı

DOKTOR ADAYLARI YARIŞTI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Kulübü (OMÜBAK) tarafından Tıp Fakültesi Dekanlığı Mavi Salonda Bilgi Yarışması düzenlendi.

Tıp Fakültesi öğrencilerinin bilgilerini sınama fırsatı buldukları yarışmanın açılış konuşmaları; kulübün akademik danışmanı Prof. Dr. Murat Günaydın ve OMÜBAK başkanı M. Cenk Turgut tarafından yapıldı.

Yarışmaya birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü dönem öğrencileri katıldı. Üçer kişilik on grubun katıldığı yarışmada öğrencilere; genel kültür, güncel, politika, spor, tarih, tıp, coğrafya, müzik, resim, sinema ve üniversite kategorilerinden toplam yirmi beş soru soruldu. Birinciliği 2. dönem öğrencilerimiz Hasan Eruzun, Kerem Yılmaz ve Serdar Bulut'un kazandığı yarışmada; ikinciliğe 4. dönem öğrencileri Hasan Tuna Türkmen, Atakan Aşkın ve Alper Çelik ulaştı. Üçüncülük ise 2. dönem öğrencileri Arda Hatipoğlu, Suat Şenkaya, Turgay Kaçan ile yine 2. dönem öğrencileri Berkay Ünlü, Onur Dursun Yanık ve Mahmut Ciner arasında paylaşıldı. Yarışmacılar ödüllerini Prof. Dr. Murat Günaydın'ın elinden aldılar.

Birinciye 200 TL para ödülünün verildiği yarışmada, ilk üçe giren gruplara 2010-2011 öğretim yılında OMÜBAK tarafından 4.'sü düzenlenecek olan Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi'ne ücretsiz katılım hakkı verildi.

DOKTOR ADAYLARI YARIŞTI
DOKTOR ADAYLARI YARIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 11:51:01
Güncelleme :5 Mayıs 2010 Çarşamba 12:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?