2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Doktor direksiyon başında uyudu

Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi doktorlarından M. Nedim Ecevit, hasta olduğu için kullandığı ilaçların etkisiyle direksiyon başında uyuya kalınca otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Ordu'nun Fatsa ilçesi girişi Tepealtı Tesisleri yanında saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Samsun'dan Trabzon'a giden Dr. M. Nedim Ecevit (49) idaresindeki 55 SS 779 plakalı otomobil, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Dr. M. Nedim Ecevit, Fatsa Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Dr. M. Nedim Ecevit'in Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden ücretsiz izinli olduğu, Trabzon'da kanser üzerine araştırma yapan özel bir sağlık kuruluşunda çalışma yaptığı öğrenildi.

Gribal enfeksiyon geçirdiği için ilaç kullandığı ve dün geceyi de uykusuz geçirdiği öğrenilen Dr. M. Nedim Ecevit'in kaza sonrası görevlileri direksiyon başında uyuya kaldığını söylediği öğrenildi. Eşinin kaza geçirdiği haberini alarak Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gelen Yücel Ecevit, "Dün geceyi hastalığı dolayısıyla uykusuz geçirdi.
İlaçları da ağır tutuyordu. Allah korudu" diye gözyaşı döktü.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 12:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?