2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

DP lideri Soylu Samsun'da

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, Samsun gezisinin ilk durağı olan Bafra'da halka hitap etti.
Samsun temaslarına, anaocağı Bafra ilçesinden başlayan DP lideri Soylu, yoğun sevgi gösterisiyle karşılandı.

Burada Soylu, seçim otobüsünün üstünden vatandaşlara seslendi. "Özgür bir Türkiye, demokrat bir Türkiye, güçlü bir Türkiye istiyorum" diyerek konuşmasına başlayan DP lideri, yepyeni bir siyaset ve demokrasi anlayışı için Türkiye'yi adım adım gezdiklerini söyledi. 13 ay boyunca Türkiye'de yolsuzlukları, yoksullukları, işsiz kalan üniversite mezunu gençleri, siftah edemeyen tüccar ve esnafları
gördüğünü belirten Soylu, "Haksızlıklar Türkiye'si gördüm, iyi yönetilmediğini gördüm. Türkiye'nin sahipsiz kaldığını gördüm. Geleceğe umutla bakan bir adamım. Gittiğim her yerde kaynaklarımızın israf edildiğini anlattım. Bu kutsal değerleri istismar eden kirli siyasetin Türkiye'yi yorduğunu, geleceğini tıkadığını anlattım. Sahipsiz değilsiniz, yalnız değilsiniz, Kırat var" dedi.
Gece-gündüz, Türkiye'nin geleceği için mücadele ettiklerini kaydeden Soylu, "Bizim siyasetimizde cesaretsizlik yoktur, çalmak, horlamak yoktur. Bizim siyasetimiz bir bu milletin önünde, bir de Allah'ın önünde eğilir" diye konuştu.
Soylu konuşmasının sonunda, DP Bafra Belediye Başkan Adayı Yaşar Buharalıoğlu'na destek istedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 22:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?