2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dram üstüne dram!

Sevgililer Günü'nde eski eşinin ağır yaraladığı Yasemin Kadı hayatını kaybetti. Kadı, vücudundan çıkarılamayan 3 kurşunla toprağa verildi

Sabah gazetesinden Murat Alhan'ın haberine göre Samsun'un Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde meydana gelen olayda Gürsel Bay (42), tartıştığı eski eşi Yasemin Kadı'ya (36) tabancayla ateş etti.

Vücuduna 8 kurşun isabet eden genç kadın hastaneye kaldırılırken, kısa sürede yakalanan zanlı daha önce nikahsız olarak birlikte yaşadığı Yasemin Kadı'ya tesadüfen rastladığını, barışmak istediğini ancak kadının teklifini geri çevirip, kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

Adliyeye sevk edilen Gürsel Bay tutuklandı. Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kayden talihsiz kadının hayatı tam bir dram... Anne ve babasız büyüyen Yasemin, 15 yaşına kadar amcalarının yanında kaldı. Biri resmi nikahlı 3 kez evlendi ve bu evliliklerden 3 çocuğu oldu. Yasemin Kadı'nın çocukluğunun yokluk içinde geçtiğini söyleyen eniştesi İsmet Durmuş şunları söyledi:

KIZI KORUMAYA ALINACAK

"Daha çok küçükken babası öldü. Annesi başkasıyla evlenince amcaları sahip çıktı ve 15 yaşına kadar onların yanında kaldı. Daha sonra annesi bir anda ortaya çıkıp onu yanına aldı. 17 yaşında yaptığı evliliğinden iki çocuğu oldu. Ancak eşinden ayrıldı. Daha sonra imam nikahlı yaşamaya başladığı Gürsel Bay'dan da bir kızı oldu. Fakat adam yabancı uyruklu bir kadını kaçırmak suçundan cezaevine girince yine ortada kaldı. Daha sonra bir başkasıyla imam nikahı yaptı. Fakat Gürsel Bay cezaevinden çıkıp Yasemin'i buldu." Talihsiz kadının cenazesini almak için bir tek Sakarya'daki amcası Orhan Kadı geldi. Vücudundaki kurşunlardan sadece 5'i çıkarılabilen kadın 'sevgililer günü hediyesi' 3 kurşunla Sakarya'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Genç kadının Gürsel Bay'dan olan 8 yaşındaki kızının, Bay'ın ablasının yanında kaldığı ancak devlet korumasına alınacağı öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2013 Perşembe 14:57:07
Güncelleme :7 Mart 2013 Perşembe 17:16:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?