6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'DSİ'den salon istedik vermediler'

Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, "Kulübümüzün altyapısı için Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Recep Özbal'dan salon istedik. Salonları boş durmasına rağmen bir tanesini vermedi" dedi.


Kulüp binasında haftalık olağan basın toplantısı düzenleyen Samsun Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Murat Özdemir, Çankaya Üniversitesi karşısında alınan galibiyet ve kulübün altyapısıyla ilgili bilgi verdi. Ligin 7. haftasında Çankaya Üniversitesi'ni farklı skorla yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Basın Sözcüsü Özdemir, Samsun halkının son yıllarda spor dallarında yaşadığı burukluğu bir nebze olsun unutturdukları için yönetim kurulu olarak mutlu olduklarını söyledi. Gelecek haftalarda başarının
devamının geleceğini ümit ettiklerini belirten Özdemir, "Takımımızın her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. Samsun halkının desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu maçta 16 sayı atarak İlkay Maşa en skorer oyuncumuz oldu. Tüm takımımız candan oynayarak farklı bir skorla maçtan ayrıldık. Samsun halkından bu başarının devamı için Potanın Yıldızları Kampanyası'na desteklerini bekliyoruz ve bu başarının bir kenarından tutmalarını istiyoruz" diye konuştu.


Ayrıca kulübün altyapı çalışmalarından bahseden Özdemir, "Kulüp hocalarımız Samsun okullarını gezerek basketbolu seven yetenekli gençleri arıyorlar. Ama sıkıntı olarak bir salonumuz yok. Özellikle Sayın Vali Hasan Basri Güzeloğlu aracılığıyla 2 salonu olan Devlet Su İşleri'nden (DSİ) birini kulübümüze vermelerini istedik. Bölge Müdürü Recep Özbal, 2 salonun boş durmasına rağmen bize vermedi" dedi.
Samsun Basketbol Kulübü Altyapı Sorumlusu Özcan Yılmaz ise, altyapı olarak amaçlarının A takıma yetenekli oyuncular yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

DSİ'DEN AÇIKLAMA
DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Erdoğan Özoral ise, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Burası resmi bir kuruluştur. Resmi kuruluşlara resmi bir şekilde müracaat edilir. Sözlü bir şekilde müracaat edilmesi olamaz. Sonuçta bizim bir Genel Müdürlüğümüz var. Onların direktifi doğrultusunda hareket etmemiz gereklidir. Müdür beyle ne zaman nasıl konuşuldu, bunu da bilmiyorum. Görüşmede neler konuşuldu, bunları bilemem. Bilmediğim bir konuda yorum yapmam doğru olmaz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 14:11:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?