2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

DSP Atakum adayı iddialı geliyor

DSP Atakum Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Emin Dinççağ, "Atakum'da sessiz bir devrim gerçekleştirdik" dedi.

Dinççağ, DSP İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenledi. 30 Mart sabahı herkesi Atakum Belediyesi önüne beklediğini açıklayan Dr. Mehmet Emin Dinççağ, yanlı olanları, duygusal ve kamuoyuna yanlış yönlendirenleri de belediyeye beklediğini belirtti.

Atakum halkı ile birlikte demokratik bir belediyecilik ve yeni bir anlayış sloganını hayata geçireceklerinin altını çizen DSP Atakum Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Emin Dinççağ, "En yüce emek hayattır. Ayrıca ilçemizde denizin kirliliği herkesçe bilinmektedir ve bu konu da Atakum'a hiç yakışmıyor. Bu sorunu giderilmesi için var gücümüzle çalışacağız ve deniz kirliliği konusunu aşacağız. Biz ekibimizle, donanımımızla, eğitimimizle Atakum'a en layık adayız. Bizi fark edin. Sağlıklı bir kent hedefimizdir. Kentte yaşayanların sağlığı koruyacak, temiz içme ve kullanma suyu temini, sağlıklı ve hijyenik gıda temini, baz istasyonu ve manyetik kirlenmeden arınmış sağlıklı yaşam alanları çöp ve çevre sağlığının tam anlamıyla sağlanması görevimiz olacaktır. Sinek, sivrisinek, mücadelesi sırasında halka zarar verilmeyecektir" diye konuştu.

Paraya karşı bir onur mücadelesi olarak yürüttükleri demokratik yarışın son virajına girmiş bulunduklarına dikkat çeken Dinççağ, sessiz, sakin, büyük bir nezaketle sürdürdükleri bu kampanyayı kimseye sataşmadan, kendilerini anlatarak çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. 105 bin nüfuslu, 24 kilometrelik Atakum alanını karış karış gezdiklerini kaydeden Dr. Mehmet Emin Dinççağ, "Atakum'da sessiz bir devrim gerçekleştirdik. Evleri de aynı şekilde karış karış tarayarak ve apartmanları koşar adım çıkarak çalışıyoruz. Alın teri döktük ama yılmadık, yorulmadık. Gururluyuz, para saçarak sponsorlarla bir seçim çalışmamız olmadı. Emeğin gücünü, onurun çabasını, alın terinin yüceliğini yaşayarak, taşıyarak yürüyoruz. Elbette ki emek galip gelecek. Zafer yakın işte, emeğin gücü bizi buraya taşıdı. Taraftarlar, duygusallar ve ön yargısını kıramayanlar mahcup olacaklar. Seçimlerin galibini çok gürültü çıkaranlar olduğuna kendini inandıranlara büyük sürprizler var. Emek en yüce değerdir” şeklinde konuştu.

Dinççağ, Atapark ve Cumhuriyet Meydanı projelerinin bir rakibi tarafından çalındığını da dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 16:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?