2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

DSP Bafra adayını açıkladı

DSP Bafra İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda, DSP Bafra Belediye Başkan Adayı Nihat Oktay, basına ve partililere tanıtıldı.


Tanıtım toplantısında konuşan DSP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Şen, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinin çok önem arz ettiğini, DSP'nin her geçen gün halkla bütünleşerek güçlendiğini söyledi. Şen, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Bafra Belediye Başkan Adaylarının eğitimci Nihat Oktay olduğunu açıkladı.


Nihat Oktay ise yaptığı konuşmada, bugün Bafra'nın en önemli sorununun işsizlik olduğunu belirterek, "Beni belediye başkanı olarak seçtiğinizde, 1. derecede bu sorunu sizlerle birlikte çözeceğim. Belediyeyi şantiye haline getirip, başta su sorunu olmak üzere işsizliği ve yoksulluk problemlerini çözeceğiz.

Belediye olarak bütün olanaklarımızı zorlayıp yeni istihdam alanları oluşturacağız. Lise ve üniversite mezunları gençlerimiz başta olmak üzere, çalışmayan ev kadınlarımıza ve bütün gençlerimize yeni iş olanakları oluşturacağız, bu konuda da çok iddialıyız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 15:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
elif yıldız IP: 212.175.115.xxx Tarih : 21.01.2009 10:38:51

doğru karar bence.bafranın böyle düzgün liderlere çok ihtiyacı var.bazı parti liderleri koltuğa yapışmış bırakmıyor.ama saltanat kalkalı yıllar oldu onlar görmek istemiyorlar.bu tür eski liderler partilere puan kaybettirmeye devam ediyorlar.çözüm değişim şart.kutlarım dsp yolunuz açık olsun.