2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Duble yollara milyon TL'lik yatırım

AK Parti Genel Merkez Medya Tanıtım Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, yatırımların sürdüğüne dikkat çekerek, "Samsun-19 Mayıs-Bafra duble yoluna 5 senede 100 milyon TL harcadık" dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'a seçim çalışmaları için gittiği 19 Mayıs'ta AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Eren, Belediye Başkan Adayı Osman Toplaoğlu ile partililer eşlik etti. "19 Mayıs ilçemiz AK Parti iktidarından aldığı hizmetlerle büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor" diyen Kılıç, 19 Mayıs Düğün Salonu'nda toplanan yaklaşık bin kişilik kalabalığa hitap etti. Kılıç, AK Parti iktidarının yapımını tamamladığı ilk duble yol projesi olan Samsun-19 Mayıs bölünmüş yolu için 10 ay gibi kısa bir sürede 30 milyon TL harcandığını söyledi.


19 Mayıs-Bafra bölünmüş yolu da yine AK Parti iktidarı tarafından tamamlanarak 2008 yılında çift gidiş-çift geliş olarak hizmete açıldığını hatırlatan Kılıç, AK Parti iktidarının Samsun-19 Mayıs-Bafra yolu için harcadığı paranın 100 milyon TL'ye ulaştığını açıkladı.


"19 Mayıs ilçesi modern sağlık tesisine AK Parti iktidarı ile kavuştu" diyen Kılıç, "İlçemizin yıllarca ihmal edilen eğitim alt yapısı da AK Parti iktidarında inşa edilen yurt ve okullarla güç kazandı. 19 Mayıs, başta yılların ihmali olan Engiz Köyü Köprüsü yanında köy yollarında yapılan köprüler, menfezler ve yol yapım çalışmaları ile hizmet yarışında başa oynadı. Kurulan Trafik Tescil Bürosu ile 19 Mayıs, YA ve YB serisi plakalarla yollarda da adından söz ettirmeye başladı. 19 Mayıs ilçesi AK Parti iktidarında büyük hizmetler aldı. Şimdi 19 Mayıs'ta 19 Mayıslılar da büyük düşünüyor" diye konuştu.


İlçede Sivil Havacılık Yüksek Okulu kurulması için çalışmaların başlatıldığını ifade eden Kılıç, ilçe gezisinde Demokrat Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi seçim bürolarını da ziyaret etti. Kılıç, "15 gün sonra seçimler biter, dostluklar kalır. Siyasetin de Fair-Play'i var" şeklinde açıklama yaptı.


Kılıç, kuruluşundan bu yana AK Parti'ye emeği geçenlere, il genel ve belediye meclisi üyelerine de plaket vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 15:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 85.104.200.xxx Tarih : 15.03.2009 18:05:07

sayın suat vekil 19 mayıs bölgesine giderken Altınkum bölgesinden çevreye bakarakmı gecti? yoksa yanındakilerle sohbet ederekmi gecti?.Ben AKP li Samsun bşhr belediye sınırları içersinde olan ALtınkum bölgesindeyim..Altyapısızlıktan bahçelerimizdeki b?k çukurlarını kullanıyoruz...Hemen bafra yoluna cephedende görülebilen arazilerimiz 70-80 cm sular altında..otobüs duraklarımız sadece 1 direk ve buna baglanmış 1 tabeladan ibaret..yaşlılarımız zaten saatte 1 gelen otobüsü bu perişanlıkla beklemekteler..bafra yolu üzerinde başka alternatif olmadıgından yayalar ÖLÜM tehlikesi altındalar..Dogalgazı Samsunluya ulaştırdık söylemleride işin cabası..kurupelitte sonlandırıldı..hizmet degil..para amortisi düşünülmekte..Siz sayın vekil heeep yaptıklarınızdan bahsediyorsunuz..alın size bunlarda yapmadıklarınız..yaptırmaya laik görmedikleriniz..buyrun söz sizde sayın vekill varsa bi söyliyeceginiz..saygılarr..