3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Dudak uçuklatan vaatler

DP'DEN İŞÇİ VE MEMURA YÜZDE 50 ZAM TAAHHÜDÜ

Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Vedat Çınaroğlu, iktidar oldukları takdirde işçi ve memura yüzde 50 zam yaparak ekonomik sıkıntılarını gidecekleri taahhüdünde bulundu.

DP Samsun il binasında partililerin katılımıyla parti çalışmalarının değerlendirileceği toplantıya başkanlık eden Vedat Çınaroğlu, ülke gündemi ve partilerinin seçim programı hakkında bilgi verdi. Ülkenin iyiye gitmediğini, uygulanan yanlış ve yanlı politikaların sıkıntılar doğurduğu ifade eden Vedat Çınaroğlu, birinci hedeflerinin kalkınma olduğunu, tabandan kalkınmayı yeniden başlatacaklarını kaydetti.

Çınaroğlu, "Kamuda çalışan işçi ve memura yüzde 50 maaş zammı yaparak, sıkıntıları bertaraf edilecektir. Ülkemizde 12 milyon yoksul bulunmaktadır. Kömür gıda gibi yardımları kesilerek banka hesaplarına düzenli bin TL yatırıp, hem başkalarının zengin olmasını engelleyeceğiz hem de fakirlerimize nakdi yardım yapacağız. Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek. Mazot ve elektriğin üzerindeki yükü kaldıracağız. Çiftçimiz ucuz mazot, sanayicimiz ucuz elektrik kullanacaktır. Silahlı kuvvetlerimizin ihtiyaçları olan silah ve donanımları kendimiz üreteceğiz. Mağdur anlayışını ortan kaldıracağız" dedi.

Çınaroğlu, 28 Şubat sürecinin soruşturulmasını sağlayacaklarını ve bu yönde savcılar görevlendirilerek üzerindeki perdenin kaldıracağını da sözlerine ekledi.

DP'DEN İŞÇİ VE MEMURA YÜZDE 50 ZAM TAAHHÜDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 14:54:03
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 17:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?