6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Dündar adaylık için başvurdu

Samsun'un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, aday adaylığı için AK Parti İlçe Başkanlığı'na başvurdu.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programda, Başkan Dündar'ın yanı sıra, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk, Hürriyet Belediye Başkanı Mehmet Aydın, Ağcağüney Belediye Başkanı Kemal Öztürk ve Dikbıyık Belediye Başkanı Davut Sancar da yeniden aday adaylık müracaatlarını İlçe Başkanı Mehmet Köse'ye teslim etti.

Başvuru belgesini verdikten sonra konuşma yapan Başkan Dündar, "2004 yılında partimizden aday olarak halkımızdan istediğimiz 5 yıl 29 Mart'ta sona eriyor. Halkımızın bize verdiği güveni yerine getirerek mahcup olmadığımıza inanarak yeniden bir 5 yıl daha hizmet vermek için tekrar aday adaylık müracaatımızı yaptık. Yeni dönemde belediye başkanı olduğumda sizlere ve halkımıza hizmet vermeye kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

Belde Belediye Başkanları adına konuşan Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk ise, "Belediye Başkanı olduğumuz sürece beldelerimize gereken güzellikte ve titizlikte görevimizi yerine getirdiğimize inanarak yeniden bir 5 yıl için daha aday adayıyız" diye konuştu.

İlçe Başkanı Mehmet Köse de şunları söyledi: "Şimdiden 1 ilçe ve 4 beldeyi yeniden alacağımızdan şüphem yoktur. Bizim tek rakibimiz kendimiz. Bu ilçede ki yüzde 63 olan oy potansiyelimizi bu seçimde yüzde 75'lere çıkarma hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza başlattık ve bunu başaracağımıza olan inancım ise sonsuzdur."

Bu arada, Çınarlık Çengelli Camii İmam Hatibi Yakup Demirbaş da Çınarlık Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 15:24:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?