2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dündar'dan içme suyu müjdesi

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Yeşilırmak üzerine kurulu barajlara en yakın yerleşim merkezlerinden biri olan Çarşamba'da içme suyunun hep sorun olduğunu hatırlatarak, "Ancak biz bu sorunu aştık. İçme suyu hayırlı olsun" dedi.


Adapark Göl Restoran'da Bakkallar Odası Yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Dündar, 5 yılda yaptığı hizmetleri anlattı. Programa çok sayıda bakkal esnafı katıldı. Her zaman vatandaşın efendisi değil hizmetkarı olduklarının altını çizen Belediye Başkanı Dündar, "5 yılda Çarşamba için dönüm noktası sayılacak projeleri, çalışmaları hayata geçirdik. Çarşamba bizimle çok değişti.

Yeşilırmak üzerine kurulu ilçemiz barajlara en yakın yerleşim merkezlerinden biri olmasına rağmen, içme suyu yıllardır hep sorun olmuştur. Ancak biz bu sorunu aştık. Gökce Çakmak Barajı'ndan sağladığımız içme suyu Çarşamba için bir dönüm noktası olmuştur. İlçemizin ileriye dönük 40 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak kapasitedeki Sefalı İçme Suyu Arıtma Tesisleri'ni tamamladık. İlçemiz sakinlerine bu müjdeyi vermek istiyorum" diye konuştu.


Başkan Dündar, şunları kaydetti: "Uzun zamandır odalarımızla bir araya gelip güzel bir ortamda buluşarak yemekler düzenleyerek slayt gösterisi eşliğinde kafalardaki soru işaretlerini gidermek yönünde son 5 yılda yaptığımız çalışmaların maliyetlerini sivil toplum örgütlerimize anlatıyoruz."

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 18:08:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?