2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Dünyanın en çok izlenen müzikali

Dünyada en çok izlenen "Fantastik" müzikali Samsun Devlet ve Balesi Müdürlüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.


Cuma günü sahnelenecek "Fantastik" isimli müzikaliyle ilgili olarak bilgi veren Yönetmen Doğan Çelik, "Fantastik" müzikalinin gençlik müzikali olarak adlandırılmasına rağmen her yaştan sanatseverin gelip çok beğenerek izleyecekleri bir müzikal olduğunu ve oyun ailelerle bir nesil farklılığını ortaya koyan bir yaklaşımının bulunduğunu söyledi. Çelik, "Oyunun sonu mutlulukla biten çok keyifli, balesiyle, danslarıyla, müziğiyle çok doyurucu ve dünyada en çok sahnelenen bir müzikaldir. Oyun Amerika'da kapalı gişe oynuyor ve bilet fiyatları 50 dolardan satılıyor. Samsun'da tost fiyatına sahnelenecek olan ve İstanbul'da 5 senedir kapalı gişe olarak oynayan 'Fantastik' müzikalinde 210 kişilik salonlarımızı Samsunluların doldurmasını bekliyoruz" dedi.


Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü Kerim Soysal, "Fantastik" müzikali oynandığı her kentte izleyici rekorları kırdığını ve gençleri peşinden koşturan, güzel bir felsefesi olan bir müzikal olduğunu söyledi. Soysal, oyunun hazırlıklarını bitirmek üzere olduklarını ve 24 Nisan Cuma günü ilk gösterimine bütün Samsunlu sanatseverleri beklediklerini ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 12:42:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?