2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Duraktan kaçırıp tecavüz ettiler

Samsun'da kaçırdıkları bir kadına zorla tecavüz ettikleri iddia edilen 4 kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, 100. Yıl Bulvarı'nda bir hafta önce gece saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, dolmuş bekleyen bir bayanı gideceği yere götürme bahanesiyle araçlarına alan 4 kişi, kadının kafasına sert bir cisimle vurarak bayıltıp, daha sonra da sırayla tecavüz etti. Tecavüz ettikleri kadının cep telefonunu da gasp eden zanlılar, olaydan sonra kayıplara karıştı. Genç kadın, polisten yardım istedi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, kimliği belirsiz zanlıların peşine düştü. Cinayet Bürosu ekiplerinin bugün birçok adrese düzenlediği operasyonla 4 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Zanlıların Samsun'un bir ilçesinde sakladıkları gasp ettikleri cep telefon da bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 18:00:02
Güncelleme :8 Ekim 2009 Perşembe 12:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KESKIN IP: 92.75.71.xxx Tarih : 8.10.2009 16:22:31

YA ASIN SU PISLIKLERI MIDEM BULANIYOR BUNLARDAN YETER BUNLAR NE TÜRK NE MÜSLÜMAN NE INSAN OLABILIRLER:DEVLET BABA SAG OLSUN YEDIRIR ICIRIR YATIRIR ASA- ADAMLAR DISARDA OLSALAR NE OLACAK  IS YOK AS YOK -BU KISI ICERDE GECIRIRLER EKMEK ELDEN SU GÖLDEN-GELECEK SENEDE IYI HALDEN CIKARLAR O KADAR-BURASI TÜRKIYE NORMAL AMARIKADA 1 KISI 1984 SENESINDE 14 YASINDA KIZA TECAVÜZ EDIP ÖLDÜRDÜ DIYE 25 SENEDEN BERI YATMIS OLDUGU CEZA EVINDE ZEHIRLI IGNEYLE IDAM EDILMIS-HABERI IYI OKUYALIM VE ÖRNEK ALALIM -BIZDE BU GIBI OLAYLAR HERGÜN OLUYOR VE BU CANILERI POLIS KORUYOR-BIZDE EGITIM YOK BIRDE KANUN YOK -O YÜZDEN NE MAL NEDE CAN GÜVENLIGIMIZ VAR VESSELAM----